2015. március 13., péntek

Avery Zweckform univerzális öntapadó etikett címke


Micro-trend Bt.
Nyomtatható öntapadó etikett címkék kereskedelme.1047 Budapest (Újpest), Attila utca 32-34.
E-mail cím: info [kukac] micro-trend.hu

Univerzális öntapadó etikett címke:
Sokoldalúan, az élet számos területén felhasználható általános címkézési feladatok ellátására alkalmas univerzális öntapadó etikett címke A4-es lapon.
A nagyfehérségű univerzális öntapadó etikett címkéken kiváló nyomtatási eredményt érhetünk el, melyek 100%-ban kompatibilisek az általánosan használt nyomtatókkal. Problémamentes (elakadásmentes) nyomtatás még a nagysebességű nyomtatókkal is.
Avery Zweckform öntapadó etikett címke
Avery Zweckform No. 6135 öntapadó etikett címke
A maximális hardvervédelem érekében az öntapadó etikett címke négy ragasztómentes lapszéllel rendelkezik. A négy papírmentes lapszélnek köszönhetően a nyomtatás problémamentes és a nyomtatóba nem kerül ragasztó. Így nem keletkeznek ragasztómaradványok a nyomtatóban, tehát ez által elkerülhető a címkék feltapadása a nyomtató vezetőgörgőire illetve hengereire.
Valamennyi általános célú etikett címke, most a korábbihoz képest 55%-kal megnövelt tapadással rendelkezik. Az etikett címkék tapadását a legkülönfélébb felületeken tesztelték.
Számos univerzális öntapadó etikett címke a gyors leválasztását segítő Quick Peel technológiával készül. Az így készült címkék hátoldali (a címkeoszlopok közötti) függőleges perforációjának köszönhetően egy mozdulattal leszedhető egy teljes címkeoszlop széléről a hátoldali hordozóréteg. Az így szabaddá váló címkeszéleket megfogva a címkék könnyen, gyorsan leválaszthatók az ívekről. Ingyenesen letölthető Avery Zweckform szoftverek állnak rendelkezésre az öntapadó etikett címkék tervezéséhez és nyomtatásához.
---- avery - zweckform - öntapadó - etikett - címke ---

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése