2016. április 25., hétfő

Öntapadó címke Avery Zweckform 6121 [38 x 21,2 mm]

Avery Zweckform univerzális öntapadó etikett címke

Sokoldalúan, az élet számos területén felhasználható, általános címkézési feladatok ellátására alkalmas, nyomtatható, univerzális öntapadó etikett címke A4-es lapon. A nagy fehérségű univerzális öntapadó etikett címkéken kiváló nyomtatási eredményt érhetünk el, melyek 100%-ban kompatibilisek az általánosan használt nyomtatókkal. Problémamentes (elakadásmentes) nyomtatás még a nagy sebességű nyomtatókkal is.

A maximális hardvervédelem érekében az öntapadó etikett címke négy ragasztómentes lapszéllel rendelkezik. Ennek a négy papírmentes lapszélnek köszönhetően a nyomtatás problémamentes, a nyomtatóba nem kerül ragasztó. Így nem keletkeznek ragasztómaradványok a nyomtatóban, ezáltal elkerülhető a címkék feltapadása a nyomtató vezetőgörgőire illetve hengereire.

Valamennyi általános célú etikett címke, most a korábbihoz képest 55%-kal megnövelt tapadással rendelkezik. Az etikett címkék tapadását a legkülönfélébb felületeken tesztelték.

Számos univerzális öntapadó etikett címke a gyors leválasztását segítő Quick Peel technológiával készül. Az így készült címkék hátoldali (a címkeoszlopok közötti) függőleges perforációjának köszönhetően egy mozdulattal leszedhető egy teljes címkeoszlop széléről a hátoldali hordozóréteg. Az így szabaddá váló címkeszéleket megfogva a címkék könnyen, gyorsan leválaszthatók az ívekről.

Ingyenesen letölthető Avery Zweckform szoftverek állnak rendelkezésre az öntapadó etikett címkék tervezéséhez és nyomtatásához.

Nyomtatható öntapadó etikett címkék kereskedelme: 
Cégnév: Micro-trend Bt.
Cím: 1047 Budapest (Újpest), Attila utca 32-34.
Telefon / fax: (+36-1) 3690622
Web: www.micro-trend.hu
E-mail: info[kukac]micro-trend.hu

38 x 21,2 mm méretű öntapadó címke A4-es lapon. 
címke mérete: 38 x 21,2 mm
Avery Zweckform 38 x 21,2 mm méretű univerzális öntapadó etikett címke permanens ragasztóval, hegyes sarkokkal. 


Nyomtatható: fekete-fehér és színes lézernyomtatókban, tintasugaras nyomtatókban, valamint fénymásológépekben (univerzálisan nyomtatható). Az etikett címke színes és fekete-fehér nyomtatókban egyaránt nyomtatható. 

Fekete-fehér lézernyomtatóval nyomtatható öntapadós etikett címke. Színes lézernyomtatóval nyomtatható öntapadós etikett címke. Tintasugaras nyomtatóval nyomtatható öntapadós etikett címke. Fekete-fehér és színes fénymásolóban is másolható öntapadós etikett címke. 
  • Címke mérete: 38 x 21,2 mm (38x21,2) 
  • Címke anyaga: papír 
  • Ragasztó típusa: permanens ragasztó 
  • Címke színe: fehér 
  • Csomag tartalma: 1625 darab címke (65 címke / lap) 
  • Kiszerelés: 25 lap / csomag 
  • EAN kód: 4004182061213 
  • Felhasználási javaslat: jelölésre, azonosításra, sorszámozásra.
Avery Zweckform logo

Sokoldalúan felhasználható univerzális öntapadó etikett címke A4-es lapon. Főbb jellemzői: univerzális címke problémamentes (elakadásmentes) nyomtatása még a nagy sebességű nyomtatókkal is. A nagy fehérségű univerzális etikett címkéken kiváló nyomtatási eredményt érhetünk el, melyek 100%-ban kompatibilisek az általánosan használt nyomtatókkal (HP, Epson, Canon, Brother, Samsung, Kyocera, Lexmark, OKI), FSC és TÜV minősítés. 
55%-kal erősebb tapadás.55%-kal erősebb tapadás:
Valamennyi általános célú etikett címke, most a korábbihoz képest 55%-kal megnövelt tapadással rendelkezik. Az etikett címkék tapadását a legkülönfélébb felületeken tesztelték.
QuickPEEL: Az etikett címkék gyors leválasztását segítő technológia.Quick Peel technológia:
Az így készült címkék hátoldali (a címkeoszlopok közötti) függőleges perforációjának köszönhetően egy mozdulattal leszedhető egy teljes címkeoszlop széléről a hátoldali hordozóréteg. Az így szabaddá váló címkeszéleket megfogva a címkék könnyen, gyorsan leválaszthatók az ívekről.
Garantált elakadásmentes nyomtatás.Garantált elakadásmentes nyomtatás:
Maximális hardver védelem a négy ragasztómentes lapszéllel. A négy papírmentes lapszélnek köszönhetően a nyomtatás problémamentes és a nyomtatóba nem kerül ragasztó. Nem keletkeznek ragasztómaradványok a nyomtatóban, ezáltal elkerülhető a címkék feltapadása a nyomtató vezetőgörgőire illetve hengereire.
Ingyenes Avery Zweckform szoftverek etikett címkék tervezéséhez és nyomtatásához.Szoftverek öntapadó etikett címkék tervezéséhez és nyomtatásához:
Legfrissebb Avery Zweckform szoftverek és szoftverfrissítések Avery Zweckform öntapadó etikett címkék tervezéshez és kinyomtatásához az alábbi linkre kattintva érhetők el. Avery Zweckform szoftverek és szoftverfrissítések, online nyomtatás.
Szoftverkód: 6121.

Védjegyek, minősítések:

címke

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése